75.Yıl Ortaokulu

WEB https://edr75yilortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GAZİCELAL MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. 75. YIL ORTAOKUL BLOK NO: 17 EDREMİT / BALIKESİR
VİZYON : 75. Yıl Ortaokulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin ve İlimizin öncelikli tercih edilen, Ülkemizin en iyi Ortaöğretim Kurumlarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
BAŞARILAR : Okulumuz öğrencileri LGS sınavlarında oldukça başarılıdırlar.

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : 09:00-12:25 1-4. ders ,12:25 -13:10 Öğle arası, 13:10-15:40 5-7. ders
Servis :
Ulaşım : Okulumuza her türlü ulaşım aracı ile ulaşılabilinir.
Yerleşim Yeri : Gazicelal Mah. Sarayburnu Cad. No:38 Edremit/BALIKESİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Edremit İlçe merkezinde yer almaktadır. Balıkesir İl merkezine 87 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :